~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Συμπαράσταση Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Εκπαιδευτικών Περιφερειών Πύργου - "η ΕΡΤ είναι ένας θεσμός συνυφασμένος με την ποιότητα και τον Πολιτισμό της χώρας μας"


Με την αιφνιδιαστική απόφαση της Κυβέρνησης και με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «φιμώνεται» η φωνή της Ελλάδας. 2700 περίπου εργαζόμενοι συνάνθρωποί μας, άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας, βγαίνουν και αυτοί στο δρόμο. Τόσοι όσοι χρειάζονται για να «κλείσει» το συμβόλαιο του Ιουνίου με την τρόικα.
 Για μας, δεν έχει σημασία το τι επιτάσσει η τρόικα. Σημασία έχει το πώς η τρικομματική κυβέρνηση αποφασίσει και εκποιεί τις ζωές μας, και πώς «καταναλώνει» τη Δημοκρατία μας και πώς αντιλαμβάνεται το Σύνταγμα της χώρας μας. Η κυβέρνηση ολοκλήρωσε το έργο της με την Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση.
Πέρα από τα όποια προβλήματα και τις αντιρρήσεις που κατά καιρούς έχουν διατυπωθεί, δεν αναιρείται το γεγονός ότι η ΕΡΤ είναι ένας θεσμός συνυφασμένος με την ποιότητα και τον Πολιτισμό της χώρας μας. 
Δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους και θεωρούμε ότι πρέπει να ξεκινήσει ένας αγώνας υπεράσπισης των εργασιακών, και όχι μόνο, δικαιωμάτων συλλογικά και –πλέον- με πολιτικό περιεχόμενο, χωρίς να αναλογιζόμαστε το κόστος.

Διαβάστε περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου