~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Ο Γιώργης Οικονομόπουλος δημιουργεί τον Ελληνικό Σύλλογο Θεραπευτικής Κάνναβης

   ΚΟΙΝΩΝΙΑ   

 16 Απριλίου 2018 



Με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών, αλλά και την ορθή ενημέρωση των ιατρών της χώρας για τις θεραπευτικές ιδιότητες και χρήσεις του φυτού, ο ιατρός που έχει συνδέσει το όνομά του με τους αγώνες για την επικράτηση της λογικής και του ορθού λόγου σχετικά με την κάνναβη στη χώρα μας, προχώρησε στη δημιουργία του Ελληνικού Συλλόγου Θεραπευτικής Κάνναβης.
Ο Γιώργης Οικονομόπουλος μας καλεί την προσεχή Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ στην Αθήνα για να μας μιλήσει για την νέα του αυτή προσπάθεια. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση από την (υπό κατασκευή ακόμη) ιστοσελίδα του νεοσύστατου Συλλόγου:
Η αποδοχή της θεραπευτικής αξίας της κάνναβης από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και η ψήφιση του Νομοσχεδίου για την καλλιέργεια και παραγωγή Φαρμακευτικής κάνναβης, ήρθε να δικαιώσει τον πολύχρονο αγώνα για αναγνώριση της κάνναβης σαν πολύτιμου μέσου για την υγεία και όχι μόνο.
Τώρα ακριβώς είναι η ώρα της μεγάλης ευθύνης για όσους γνωρίζουν από πρώτο χέρι την θεραπευτική αποτελεσματικότητα της κάνναβης, να διαλύσουν την άγνοια και το σκοτάδι της παραπληροφόρησης.
Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη για έγκυρη ενημέρωση των πολιτών, τόσο των ασθενών όσο και των θεραπευτών, πάνω στην ασφαλή και αποτελεσματική εφαρμογή της θεραπευτικής κάνναβης, ιδρύσαμε τον Ελληνικό Σύλλογο Θεραπευτικής Κάνναβης και σας καλούμε στη Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου 2018 και ώρα 12:00μ. στον χώρο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), Ακαδημίας 20, Αθήνα.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου
Γιώργης Οικονομόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου